slide
Blog

Ubytování na horách v Krkonoších

19.7.2024

Zažijte kouzlo nejvyšších českých hor v každém ročním období! Naše ubytování na horách v Krkonoších nabízí komfortní zázemí a spoustu aktivit za každého počasí. Ať už se pro pobyt u nás rozhodnete kdykoliv, rozhodně se nudit nebudete. V zimě si užijete lyže na přilehlých sjezdových i běžkařských tratích a po zbytek roku můžete podnikat dobrodružné výlety po okolí. Vilu Máchovka si zamilují malí i velcí hosté.

Ubytování pro rodiny na horách - Krkonoše

Vila Máchovka je rájem pro děti i rodiče. Díky bohatému vnitřnímu vybavení vily i prostorné zahrady si tu přijdou na své všichni. Vaše ratolesti se zabaví a vy si s nimi můžete užít hry, sportovní aktivity, nebo volnou chvilku využít k odpočinku. Na co vše se u nás můžete mimo jiné těšit?

  • Dětský koutek uvnitř vily
  • Herna s kulečníkovým stolem a šipkami
  • Finská sauna s odpočívárnou
  • Velká zahrada s fotbalovým i florbalovým hřištěm, prostor na pétanque, kroket či basketbal
  • Malá horolezecká stěna, klouzačky a další herní prvky
  • Okrasné jezírko a terasa k odpočinku

Celý pozemek je oplocený a bezpečný. Vila Máchovka je jako stvořená pro ubytování pro rodiny s dětmi, přijeďte si i vy užít pobyt na horách a poznávejte Krkonoše!

Ideální ubytování pro vaše aktivity na horách

Sháníte ideální ubytování pro vaše aktivity na horách? Výhodná poloha luxusní vily Máchovka spojuje výhody města a přitom máte Krkonoše na dosah. Svou dovolenou si tak můžete užít opravdu se vším všudy. Ať už se svůj pobyt u nás rozhodnete trávit aktivně či odpočinkově, budete spokojeni. Na dosah jsou nejen Krkonoše, ale i další zajímavá místa na výlet či procházku.

Na své si tu přijdou také vášniví houbaři nebo rybáři. Přímo za plotem vily se nachází sportovní areál, kde si můžete zahrát mimo jiné oblíbený tenis. V Nové Pace pak můžete využít například plavecký bazén nebo běžkařský okruh. Milovníci piva určitě nevynechají exkurzi v místním pivovaru s dlouholetou tradicí. A nezapomeňte také při svém objevování místních krás ochutnat krkonošské kyselo a další vyhlášené speciality!

Tipy na výlety 

Ubytování na horách ve vile Máchovka

Ubytování na horách ve vile Máchovka nabízí tři nezávislé a plně vybavené apartmány. Všichni hosté mohou využívat společné prostory. Je tedy skvělým místem pro rodiny s dětmi, skupiny přátel, pracovní kolektiv, ale i na sobě nezávislé hosty. Moderní vybavení vily uspokojí i náročnější hosty. Samozřejmostí je zapůjčení lůžkovin a ručníků. V celé vile je k dispozici kvalitní pokrytí wi-fi sítí. Parkování je přímo u vily, takže se nemusíte obávat, že byste vaše zavazadla museli daleko přenášet, a také váš plechový miláček bude u nás na oploceném pozemku v bezpečí. Zarezervujte si svůj pobyt u nás a užijte si relax, wellnes a sport na jednom místě. Garantujeme vám, že si od nás odvezete spoustu báječných zážitků, na které budete vždy rádi vzpomínat.

Rezervovat pobyt 

Zaujala Vás naše vila?
Vytvořte si u nás rezervaci
Rezervace
3