slide
Blog

Podzim v Krkonoších

19.9.2024

Podzim v Krkonoších nabízí jedinečný zážitek pro milovníky přírody, turistiky a barev. Jakmile se horské lesy zahalí do zlatých, červených a oranžových odstínů, Krkonoše se promění v malebný ráj pro všechny, kdo chtějí uniknout od ruchu města a načerpat energii z přírody. Spolu s krásnou přírodou jde ruku v ruce také výběr toho správného ubytování, které může váš pobyt povýšit na skutečný relaxační zážitek.

podzim v krkonoších

Krása podzimu v Krkonoších

Krkonoše každý rok lákají tisíce návštěvníků díky své rozmanité krajině, bohaté fauně a flóře a množstvím turistických tras. Podzim v Krkonoších je ideální čas na procházky a túry, kdy se příroda připravuje na zimní odpočinek a vytváří tak jedinečnou atmosféru.

3 důvody, proč jet na podzim do Krkonoš

  • Barvy podzimu - lesy Krkonoš se v průběhu podzimu proměňují v ohromující paletu barev, která potěší každého milovníka přírody a fotografování. Procházky podél horských potoků, vodopádů a v blízkosti hřebenů nabízejí nádherné výhledy na krajinu v celé své podzimní kráse.
  • Méně turistů - na rozdíl od letní sezóny je na podzim v Krkonoších mnohem méně turistů. To znamená, že si můžete vychutnat klidné a nerušené procházky nebo výlety na kole po méně frekventovaných stezkách.
  • Ideální podmínky pro turistiku - počasí v tomto období bývá chladnější, což je ideální pro dlouhé túry. Mezi oblíbené trasy patří výstup na Sněžku, cestování po Krkonošské magistrále nebo návštěva přírodní rezervace Úpské rašeliniště.

Ubytování v Krkonoších ve Vile Máchovce

Vila Máchovka je zrekonstruovaná rodinná vila s dvěma na sobě nezávislými apartmány. Všichni hosté pak mohou dle libosti využít prakticky propojené společné prostory se spoustou aktivit, od sauny po kulečník. Vila Máchovka je určena především pro rodiny s dětmi a jejich aktivní dovolenou.

Chci rezervaci ubytování 

Podzimní aktivity v Krkonoších

Podzim v Krkonoších je nejen o turistice, ale i o dalších aktivitách, které si můžete užít. Krkonoše mají například rozsáhlou síť cyklostezek, které vedou horskými lesy a podél řek. Podzimní barvy a příjemné počasí jsou ideální pro cyklistické výlety.
Také milovníci houbaření si v Krkonoších přijdou na své. Horská příroda je bohatá na různé druhy hub, a to zejména v podzimních měsících.

Máte dotazy?

Nebo chcete vědět více? Neváhejte nás kontaktovat, jsme tu pro vás.

Zaujala Vás naše vila?
Vytvořte si u nás rezervaci
Rezervace
3